Εκπομπή 10η – WITH LOVE APOSTOLIA

1001

Σήμερα στο “With love Apostolia”, σου έχουμε μοναδικές εκπλήξεις τις οποίες θα σε αφήσουμε να ανακαλύψεις πολύ σύντομα.

Ξεκινάμε, λοιπόν, με έναν ανεπανάληπτο γάμο που μας χάρισε το αγαπημένο μας www.ogamosmas.gr, έναν γάμο γεμάτο αγάπη, της Λένας και του Βαγγέλη.

Τι θα δούμε σήμερα

Στη συνέχεια, παραμένοντας στον κόσμο του wedding, διαπιστώνουμε και πάλι μέσα από τα μάτια του www.ogamosmas.gr τα σημάδια εκείνα που αποδεικνύουν εάν τελικά επέλεξες τους σωστούς κουμπάρους ή όχι.

Έπειτα, κάνουμε μία γλυκιά βόλτα, βλέποντας ιδέες από κεράσματα που μπορείς να προσφέρεις λίγες μέρες πριν τον γάμο. Ενώ στη συνέχεια αποχαιρετούμε τον κόσμο του γάμου και υποδεχόμαστε τον  μαγικό κόσμο της βάπτισης. Όπου, μέσα από τα μάτια της Πασχαλίας Τσιούλκα διαπιστώνουμε πώς επιλέγουμε θέμα για τη βάπτιση του μικρού ή της μικρής μας ενώ παρακολουθούμε προτάσεις από ξεχωριστές βαπτίσεις.

Τα θέματά μας

Το επόμενο θέμα, έχει τρομερό ενδιαφέρον. Αφού μαθαίνουμε τι δείχνει το σημείο συνάντησης για το πρώτο σας ραντεβού στην πόλη των Σερρών. Ενώ αργότερα αφήνουμε τις όμορφες Σέρρες και μεταφερόμαστε στο εξωτερικό και μάλιστα σε μέρη εξωτικά, αφού βλέπουμε τα γαμήλια ταξίδια που επέλεξαν 7 διάσημα ζευγάρια.

Έπειτα, ανοίγουμε τις πύλες της μόδας ξεφυλλίζοντας τις επιταγές της τα τελευταία 100 χρόνια. Τόσο για το γυναικείο όσο και το ανδρικό φύλο.

Και για το τέλος, η Φούλα μας δείχνει ένα ροκ χτένισμα που θα απογειώσει την επόμενη εμφάνισή σου ενώ η Μαρία Μπαδέκα. Ξεκαθαρίζει τη σύγχυση που επικρατεί σχετικά με τις θεραπείες αντιγήρανσης και το ζήτημα της απόδοσης τους.

Η σημερινή εκπομπή, είναι γεμάτη και τα έχει όλα! Καλώς ήλθες στον κόσμο του with love, Apostolia!

 

ABOUT THE PRESENTER

with Love ApostoliaΗ Αποστολία Ελευθερίου είναι η CO FOUNDER & BUSINESS ADMINISTRATOR της BN GROUP MARKETING AGENCY, καθώς και η Creator Owner του Ogamosmas.gr. Με σπουδές στα Οικονομικά και κάτοχος Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι Social Media Marketing Manager με πιστοποιημένη εξειδίκευση σε Internet Marketing, SEO & Graphics Design. Η ίδια έχει διατελέσει TV Presenter &  Producer σε 2 τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ υπήρξε Publisher σε 2 περιοδικά για αρκετά χρόνια. Είναι ο άνθρωπος πίσω από κάθε creative wedding ad campaign. Είναι pet, yoga & fashion lover, ενώ λατρεύει τη συντροφιά ενός καλού βιβλίου το οποίο συνδυάζει εξαιρετικά με μία social media research. Η μέρα της ξεκινά με ένα φλιτζάνι espresso, ενώ τα meetings με τις συνεργάτιδές της είναι η πηγή κάθε νέας ιδέας όπως επισημαίνει. Θα την βρείτε καθημερινά στα γραφεία της BN Group Marketing Agency αλλά και στο a.eleftheriou@bngroup.gr