Εκπομπή 22η – WITH LOVE APOSTOLIA

1996

Σήμερα στο with Love Apostolia, είμαστε πολύ χαρούμενες και ενθουσιασμένες. Καθώς βρισκόμαστε προς το τέλος ενός πανέμορφου ταξιδιού.

Τι θα δούμε σήμερα

Αρχικά, λοιπόν, βλέπουμε ποια είναι η φιλοσοφία του www.ogamosmas.gr που έχει κάνει τις αναγνώστριές του να το εμπιστεύονται σε τόσο μεγάλο βαθμό. Μετατρέποντάς το στην αγαπημένη τους καθημερινή συνήθεια.

Στη συνέχεια, σου διηγούμαστε τη βάπτιση της μικρής Μαρίας η οποία πραγματικά μας έχει κλέψει την καρδιά. Και κάπως έτσι, ακολουθούν η αγαπημένη μας Φούλα σε μία μοναδική συνέντευξη αφιερωμένη στο νυφικό χτένισμα και τα αξεσουάρ του. Την οποία κάθε νύφη οφείλει να παρακολουθήσει. Αλλλά και η συνέντευξη της Μαρίας Αποστολοπούλου, μέλους της ομάδας του www.ogamosmas.gr, η οποία μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία της ως νύφη.

Τα θέματά μας

Αργότερα, σειρά έχει η Πασχαλία Τσιούλκα με 2 υπέροχους γάμους και 2 ανεπανάληπτες βαπτίσεις που πραγματικά θα κλέψουν την παράσταση. Aλλά και η Σοφία Μπαδέκα με τη βοήθεια της οποίας βλέπουμε 8 σπουδαία βήματα για περισσότερη ενέργεια. Σειρά τώρα έχουν, το ζήτημα της Μεσογειακής αναιμίας. Tο οποίο κάθε ζευγάρι οφείλει να λάβει υπόψη του έγκαιρα, αλλά και ο Νίκος Χατζηαποστολίδης, σε μία μοναδική συνέντευξη, με την Αποστολία Ελευθερίου.

Τέλος, μαθαίνουμε ποια είναι η ομάδα της εκπομπής with love Apostolia ενώ παρακολουθούμε ένα θέμα εξαιρετικά αφιερωμένο στην Αποστολία Ελευθερίου και το with love Apostolia.

Η σημερινή εκπομπή, είναι γεμάτη και τα έχει όλα! Καλώς ήλθες στον κόσμο του with love, Apostolia!

 

ABOUT THE PRESENTER

with Love ApostoliaΗ Αποστολία Ελευθερίου είναι η CO FOUNDER & BUSINESS ADMINISTRATOR της BN GROUP MARKETING AGENCY, καθώς και η Creator Owner του Ogamosmas.gr. Με σπουδές στα Οικονομικά και κάτοχος Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι Social Media Marketing Manager με πιστοποιημένη εξειδίκευση σε Internet Marketing, SEO & Graphics Design. Η ίδια έχει διατελέσει TV Presenter &  Producer σε 2 τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ υπήρξε Publisher σε 2 περιοδικά για αρκετά χρόνια. Είναι ο άνθρωπος πίσω από κάθε creative wedding ad campaign. Είναι pet, yoga & fashion lover, ενώ λατρεύει τη συντροφιά ενός καλού βιβλίου το οποίο συνδυάζει εξαιρετικά με μία social media research. Η μέρα της ξεκινά με ένα φλιτζάνι espresso, ενώ τα meetings με τις συνεργάτιδές της είναι η πηγή κάθε νέας ιδέας όπως επισημαίνει. Θα την βρείτε καθημερινά στα γραφεία της BN Group Marketing Agency αλλά και στο a.eleftheriou@bngroup.gr