Γαμήλια Ανθοδέσμη: Πώς Nα Eπιλέξετε Tα Xρώματα

3812

Η ομάδας μας, αγαπά κάθε λεπτομέρεια του γάμου. Η ανθοδέσμη, είναι το στοιχείο που αναμφισβήτητα μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις. Γι’ αυτό τον λόγο, σου προτείνουμε τις ομορφότερες επιλογές που εμείς λατρέψαμε!

Ολόλευκος γάμος

Το λευκό είναι το απόλυτο χρώμα για κάθε γάμο. Δένει άψογα με τα πάντα και φυσικά αποτελεί την υπογραφή στον στολισμό όλων των γάμων. Σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επιλέξεις μία ολόλευκη ανθοδέσμη, τονίζοντας απόλυτα το ρομαντικό σου ύφος. Επίσης, δεν πρέπει να παραβλέψεις το γεγονός, πως εάν ο γάμος σου κινείται σε πιο ήπιους τόνους, το λευκό θα ταιριάξει απόλυτα, με το γενικότερο στυλ.

Minimal κομψότητα που εκπέμπει ρομαντισμό

Μπορείς να επιλέξεις μία πλούσια ανθοδέσμη από γυψοφύλλη. Εάν θεωρείς πως το total white, ενδεχομένως δεν θα είναι αρκετό, μπορείς να στολίσεις την ανθοδέσμη σου με κάποια κορδέλα. Ακόμα, μπορείς να επιλέξεις μία σύνθεση λουλουδιών σε λευκές και παστέλ αποχρώσεις.

Υπέροχη ανθοδέσμη από γυψοφύλλη
Ανθοδέσμη με σύνθεση λευκών – παστέλ αποχρώσεων

Ζωντάνεψε με έντονα χρώματα

Αγαπάμε πολύ τα έντονα χρώματα και φυσικά σε προτρέπουμε το να τολμήσεις στην ανθοδέσμη σου. Αποχρώσεις του κόκκινου και του ροζ, μπορούν να δημιουργήσουν εκρηκτικούς συνδυασμούς, οι οποίοι θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Τα έντονα χρώματα, θα τα βρεις ευκολότερα την άνοιξη και το φθινόπωρο, καθώς η εποχή βοηθά, λόγω της χρωματικής της βεντάλιας. Οι ανοιξιάτικες αποχρώσεις είναι σαφώς εντονότερες και πιο ζωντανές. Το φθινόπωρο, κυριαρχεί το μπορντό και φυσικά αποχρώσεις που έχουν ρετρό διάθεση, όπως το μπεζ και το καφέ.

Υπέροχη ανοιξιάτικη ανθοδέσμη σε έντονες αποχρώσεις
Φθινοπωρινή ανθοδέσμη σε υπέροχες κόκκινες αποχρώσεις

Δώσε στυλ στην ανθοδέσμη σου προσθέτοντας πράσινο

Όπως έχεις αντιληφθεί, η τάση της εποχής επιβάλλει στροφή στη φύση. Απλός στολισμός, με στοιχεία της φύσης και γήινες αποχρώσεις. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, λοιπόν, από το να επιλέξεις μία ανθοδέσμη με έντονο το πράσινο στοιχείο. Ο συνδυασμός, βέβαια, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική.

Αυτή η επιλογή σου θα σε δικαιώσει απόλυτα και το αποτέλεσμα αναμφισβήτητα θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Υπέροχη ανθοδέσμη με πράσινα στοιχεία
Floral design για την γαμήλια ανθοδέσμη σας

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και:

  1. Δανδέλα – Το ύφασμα τάση
  2. Χτένισμα Γάμου: Ντίνα Βαμπράκη
  3. Plus size bridal: Νύφες με ζηλευτές καμπύλες