Η Βάπτιση Του Μαρίνου Με Θέμα Τον Πιγκουΐνο στην Λεμεσό

1431

Η βάπτιση του μικρού Μαρίνου μας μεταφέρει στην όμορφη Λεμεσό και σε ένα άκρως αγορίστικο χειμωνιάτικο σκηνικό! Η υπέροχη βάπτιση πραγματοποιήθηκε στις 8 Νοεμβρίου του 2020 στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Καψάλου.

Ένα πολύ όμορφο και πρωτότυπο είναι το θέμα της σημερινής βάπτισης ! Οι γονείς του παιδιού επέλεξαν ένα χειμερινό ήρωα ως θέμα της βάπτισής του κι έτσι ο Πιγκουΐνος ήταν η κεντρική φιγούρα στη διακόσμηση, χαρίζοντας υπέροχες φωτογραφικές στιγμές. Απολαύστε αυτή την όμορφη βάπτιση!

“Ήταν μια ξεχωριστή και μοναδική μέρα για εμένα και για όλη μας την οικογένεια!! Βέβαια ήταν μια αγχωτική μέρα, αλλά σιγά σιγά, με την ώρα το άγχος άρχισε να φεύγει.”

Το μυστήριο

Νονά του μικρού πρίγκιπα ήταν η Μαρίνα Μεσσιάχ, ξαδέρφη της μητέρας. “Επιλέξαμε το όνομα Μαρίνος για το παιδί μας γιατί ήταν ταμένος στην Αγία Μαρίνα” μας εκμυστηρεύτηκε η μητέρα.

“Μια μητέρα που τώρα σχεδιάζει τη βάπτιση του παιδιού της θα τη συμβούλευα να πιστεύει στο εαυτό της. Να ζήσει την μέρα του παιδιού τους, γιατί είναι μια ιδιαίτερη μέρα για τα παιδιά μας, που γίνονται χριστιανοί.”

Ο χώρος δεξίωσης

Με μια παλέτα χρωμάτων από γκρι, λευκό και λιλά-γαλάζιο, η διακόσμηση στο χώρο δεξίωσης, που ενισχύεται με πανέμορφες συνθέσεις από ορτανσίες και πρασινάδα, έδωσε μια εντυπωσιακή χειμωνιάτικη νότα. Το πανέμορφο dessert table που στήθηκε για τους καλεσμένους με donuts, μπισκοτάκια σε σχήμα πιγκουίνου και νιφάδες χιονιού, λευκοί μπεζέδες, καραμελωμένα pop corn και η πανέμορφη τούρτα Πιγκουίνος, ήταν μοναδικό και εντυπωσίασε τους καλεσμένους. Απολαύστε το!

Η διακόσμηση ήταν εξαιρετικά ιδιαίτερη και όμορφη, καθώς έκλεψε την παράσταση το υπέροχο deco στα τραπέζια! Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στις παρακάτω φωτογραφίες!

Ο gamosmas.gr εύχεται στον μικρό Μαρίνο κάθε μέρα που θα ξημερώνει να ναι πάντοτε ανθισμένη και γεμάτη από χαρά!!

The Christening Professionals:

Στολισμός – Inkdesing

Κεράσματα – Λυδανια

Αίθουσα δεξίωσης – Blue Lantern Restaurant Γερμασόγεια

Βαφτιστικα – Mayoral

Μπομπονιέρες – Επίλεχτο

Μπομπονιέρες παιδικές –  Inkdesing

Φωτογράφος –  Petros Stylianou Photography

Πραγματικές Βαπτίσεις

Μπορείτε να δείτε την βάπτιση του Γιώργου με θέμα το αερόστατο, την βάπτιση του Ευθύμη με θέμα τη θάλασσα, την βάπτιση της Αμαλίας – Σοφίας με θέμα τον μονόκερο.

Το αφιέρωμα βάπτισης του παιδιού σου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη οικογενειακή σου στιγμή, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr