Ο Γάμος Του Νίκου Και Της Στέλλας Με Ρομαντική Διάθεση

1580

Ο γάμος της Στέλλας και του Νίκου που πραγματοποιήθηκε το φθινόπωρο του 2019 στις Σέρρες, είναι γεμάτος όμορφες και ρομαντικές λεπτομέρειες.

Μετά από πολλά χρόνια γνωριμίας, η φιλία τους έμελλε να εξελιχθεί σε μια υπέροχη σχέση που κράτησε στο χρόνο και δεν άργησε να οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας. Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε την κάθε στιγμή χαρίζοντάς μας μοναδικές λήψεις… Απολαύστε όλη την ομορφιά της μεγάλης μέρας μέσα από τις υπέροχες φωτογραφίες του Χρήστου Αντωνίου!

Η προετοιμασία της νύφης

Η προετοιμασία της νύφης έγινε με την παρουσία πολλών συγγενικών και αγαπημένων της προσώπων. Η νύφη ήταν πιο λαμπερή από ποτέ και τράβηξε όλων τα βλέμματα φορώντας μια glamorous νυφική δημιουργία … Σε Α-line γραμμή, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες στο μπούστο, κεντημένος με κρύσταλλα swarovski και τρισδιάστατα λουλούδια, αναδείκνυε την θηλυκότητα και την ομορφιά της με ένα μοναδικό τρόπο…

“Τον Νίκο τον γνώρισα μέσω των κουμπάρων μας, πριν από 10 χρόνια. Από τότε είμαστε μαζί, αχώριστοι. Η πρόταση γάμου έγινε τον Αύγουστο του 2017. Ο Νίκος είχε κανονίσει  διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Κατερίνη. Σε μία ρομαντική στιγμή, μου ζήτησε να παντρευτούμε…” μοιράστηκε μαζί μας η νύφη.

Η προετοιμασία του γαμπρού

Ενώ προετοιμαζόταν η νύφη, ο γαμπρός παρέα με στενούς φίλους και συγγενείς, έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα  total black κουστούμι και λευκό πουκάμισο.

Το μυστήριο

Το ερωτευμένο ζευγάρι οργάνωσε το γάμο του σε μια εποχή που η φύση αναδεικνύει όλα τα χρώματα της. Επέλεξαν να ανέβουν τα σκαλιά του  Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου στο
Κάτω Μητρούσι, στις 7 Σεπτεμβρίου του 2019. Ένα minimal chic στυλ,  όπου κυριαρχούσε το λευκό χρώμα σε όλο το σκηνικό με πλούσιες ανθοσυνθέσεις από τριαντάφυλλα, παιώνιες, λυσίανθο και ευκάλυπτο, δημιουργούσε στο προαύλιο της εκκλησίας την πιο όμορφη είσοδο για το ερωτευμένο ζευγάρι!

“Δεν θα ξεχάσω ποτέ το αίσθημα της γλυκιάς αναμονής για την πιο όμορφη και μοναδική στιγμή της ζωής μου!” μας είπε η νύφη.

“Με τους κουμπάρους μας, Γιώργο και Θάνια μας συνδέει μια μακροχρόνια φιλία η οποία επισφραγίστηκε όταν δέχτηκαν την πρόταση μας, να γίνουν κουμπάροι μας.”

Ο χώρος δεξίωσης

Ένα γευστικό δείπνο στο χώρο δεξίωσης “Μύλος” ήταν μια ευχάριστη γευστική νότα για τους καλεσμένους τους, που διασκέδασαν παρέα με τους νεονύμφους σε ένα αξέχαστο πάρτι!

“Η συμβουλή που θα έδινα σε μια υποψήφια νύφη είναι να κάνει τον σωστό προγραμματισμό, ώστε να μπορέσει να ζήσει κάθε στιγμή της προετοιμασίας μέχρι την μεγάλη μέρα!”

Next day φωτογράφιση

Οι υπέροχες φωτογραφίες τους, από την next day φωτογράφισή, αποτυπώνουν τόσο όμορφα την αγάπη και τον έρωτά τους… Με φόντο ένα ρομαντικό σκηνικό, με φανταστικό συνδυασμό στοιχείων και χρωμάτων,  απολαμβάνουν την κάθε στιγμή και αφήνονται στα έμπειρα χέρια τους φωτογράφου τους, χαρίζοντάς μας μοναδικές λήψεις…

“Όλη η διοργάνωση του γάμου μου δεν θα ήταν τόσο εύκολη αν δεν είχα την βοήθεια των ειδικών από το ogamosmas.gr ώστε να ακολουθήσω τα σωστά βήματα και να εμπιστευτώ τους καλυτέρους.”

Γαμήλιο ταξίδι

“Τρεις μέρες μετά το γάμο μας κάναμε το όνειρο μας πραγματικότητα να βρεθούμε στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ… την Νέα Υόρκη!”

The Wedding Video

Ο φωτογράφος τους Χρήστος Αντωνίου φρόντισε να τους χαρίσει το καλύτερο αναμνηστικό από τη μέρα του γάμου τους, συγκεντρώνοντας σε αυτό τις πιο ιδιαίτερες στιγμές τους. Σας αφήνουμε να το απολαύσετε!

Ogamosmas.gr εύχεται ο γάμος σας να είναι η αρχή μιας ατελείωτης χαράς, ευτυχίας, ευημερίας και αρμονίας που θα σας συνοδεύει γλυκά και τους δύο, για πάντα!

The Wedding Professionals:

Φωτογράφος- Χρήστος Αντωνίου

Νυφικό – Primalicia

Μακιγιάζ – Κωνσταντίνα Δημητρίου

Χτένισμα – Hair club Harris

Γαμπριάτικο κοστούμι – Hugo Boss Θεσσαλονίκη

Στολισμός – FlowerPlants Mosxoliou

Γαμήλια τούρτα – Ζαχαροπλαστείο “Μαρίνος”

Αίθουσα Δεξίωσης – “Μύλος”

Μουσική επιμέλεια – Πενταμελής ορχήστρα & Dj Γιάννης Νέστωρ

Real Weddings

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις Πανέμορφος Ρομαντικός Γάμος Στη Λίμνη Πλαστήρα,Ο Υπέροχος Φθινοπωρινός Γάμος Της Ιωάννας & Του ΣτέργιουΜια Όμορφη Ιστορία Αγάπης Της Βάσως & Του Γιάννη

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr