Ο Άκρως Καλοκαιρινός Γάμος Της Χριστίνας Και Του Βασίλη Σε Κτήμα

5485

O γάμος της Χριστίνας και του Βασίλη ήταν η επιτομή στην κομψότητα.

Captured: Panos Rekouniotis

Ως πιστοί εραστές του ρομαντισμού, το σημερινό ζευγάρι πραγματοποίησε έναν γάμο όπου η κάθε λεπτομέρεια ήταν άκρως προσεγμένη και οι εικόνες που αντικρίσαμε, μας εντυπωσίασαν!

Η απλότητα που διατήρησε το ζευγάρι, σε συνδυασμό με το εκλεπτυσμένο του γούστο, συνέβαλαν, ώστε η ημέρα εκείνη να μείνει αξέχαστη σε όλους. Το λευκό χρώμα κυριάρχησε και καθώς ερχόταν σε αντίθεση με το καταπράσινο τοπίο, δημιουργούσε ένα απίστευτα παραμυθένιο σκηνικό.

Η δημοσιογράφος Χριστίνα Γκίρμπα και ο αγαπημένος της Βασίλης Τσάκαλης έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους στις 3 Ιουνίου 2017. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στις Αφίδνες, μία υπέροχη τοποθεσία της Αττικής κοντά στο Καπανδρίτη.

Captured: Panos Rekouniotis

Η Εύη και ο Κώστας Ιωάννου, ξεχωριστοί φίλοι του ζευγαριού ήταν οι κουμπάροι τους.

Ο γάμος μέσα από τα μάτια της Χριστίνας

Captured: Panos Rekouniotis

“Με τον Βασίλη γνωριστήκαμε εντελώς απρόσμενα το 2011 στη Θεσσαλονίκη. Αιτία της γνωριμίας μας ήταν κάποιοι κοινοί γνωστοί που μας γνώρισαν. Τρεις μήνες αργότερα, αποφασίσαμε να γίνουμε ζευγάρι! Ήταν μία πολλά υποσχόμενη σχέση από τον πρώτο καιρό. Όμως, η μεγάλη έκπληξη ήρθε 2,5 χρόνια αργότερα.

Ο γάμος μας ήθελα να είναι παραμυθένιος. Δεν σταμάτησα λεπτό να ψάχνω στο Pinterest ιδέες που θα με βοηθούσαν να αποφασίσω το τι ακριβώς έψαχνα. Μπορώ να πω πως ήμουν αρκετά τυχερή, επειδή εν τέλει πραγματοποίησα κάθε μου σκέψη!

Όσον αφορά το νυφικό μου, αρχικά είχα αποφασίσει να κλείσω κάποιο, το οποίο μου άρεσε, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου έκανε το μαγικό κλικ. Έπειτα από συζήτηση με τις φίλες μου όμως, κατέληξα σε αυτό που φόρεσα”.

Η πρόταση γάμου

Captured: Panos Rekouniotis

“Είχαμε επέτειο και γυρίσαμε από μία συναυλία όπου είχαμε περάσει υπέροχα! Φτάνοντας στο σπίτι ο Βασίλης μου είπε χαμογελώντας πονηρά πως το δώρο μου βρισκόταν κάτω από το μαξιλάρι μου. Εννοείται πως πήγα αμέσως εκεί γεμάτη ενθουσιασμό. Σηκώνοντας το μαξιλάρι, αντίκρισα ένα μικρό κουτί.

Ξεκίνησα να υποψιάζομαι το τι πρόκειται να συμβεί και το άνοιξα βιαστικά, όμως προς έκπληξή μου, το κουτί ήταν άδειο. Γυρνώντας, τον είδα να έχει γονατίσει και να μου προσφέρει το δαχτυλίδι! Δεν μπόρεσα και ούτε σκέφτηκα στιγμή να αρνηθώ”.

Η οργάνωση και οι λεπτομέρειες του γάμου

Το νυφικό της Χριστίνας διά χειρός Melis By Laskos, ήταν ένα υπέροχο φόρεμα με μεταλλιζέ λουλούδια, σε ανάλαφρη Α γραμμή. Φυσικά από την εμφάνισή της δεν έλειψε το πέπλο, το οποίο ολοκλήρωσε το μοναδικό αποτέλεσμα.

Captured: Panos Rekounakos

Ο στολισμός της εκκλησίας και της δεξίωσης, παρέμεινε σε λευκές αποχρώσεις, με υπέροχα παστέλ λουλούδια να προσθέτουν όμορφες πινελιές στο τελικό αποτέλεσμα. Το ζευγάρι απέφυγε τις υπερβολές και προτίμησε να επιλέξει απλά και παράλληλα όμορφα υλικά για τον στολισμό.

Captured: Panos Rekouniotis
Captured: Panos Rekouniotis

Οι καρδιές που στόλιζαν το τραπέζι, χρησιμοποιήθηκαν για να γράψουν οι καλεσμένοι ευχές στο ζευγάρι!

Επίσης, οι τύπου βεντάλιες με υπέροχα ιβουάρ λουλούδια, αποτέλεσαν το ιδανικό ενθύμιο γάμου.

Captured: Panos Rekouniotis

Οι μπομπονιέρες που επέλεξε το ζευγάρι, είχαν αναμφισβήτητα μία vintage διάθεση, με μία υπέροχη καρφίτσα να στολίζει το ολόλευκο ύφασμα που φύλασσε τα κουφέτα. Η Fashion Brides, επιμελήθηκε εξ ολοκλήρου την δημιουργία τους, με το αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει όλους τους καλεσμένους.

Captured: Panos Rekouniotis

Η δεξίωση του γάμου πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα Casa Et Campo, ενώ την τούρτα και το menu ανέλαβε το Δειπνοσοφιστήριον.

Captured: Panos Rekouniotis
Captured: Panos Rekouniotis

Στον απόηχο του γάμου

“Υπήρχε έντονη συγκίνηση καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου, η οποία εντάθηκε όταν χορέψαμε το τραγούδι “Έμεινα Εδώ” του Ρόκκου. Τον θέλαμε πολύ αυτόν τον γάμο και τον ακυρώσαμε αρκετές φορές λόγω κάποιον κακών συγκυριών. Όμως, τα καταφέραμε και είμαι πολύ ευτυχισμένη γι΄αυτό”.

Ο Πάνος Ρεκουνιώτης, εξασφάλισε ιδιαίτερες φωτογραφίες από τον γάμο της Χριστίνας και του Βασίλη!

Captured: Panos Rekouniotis
Captured: Panos Rekouniotis
Captured: Panos Rekouniotis
Captured: Panos Rekouniotis
Captured: Panos Rekouniotis
Captured: Panos Rekouniotis
Captured: Panos Rekouniotis
Captured: Panos Rekouniotis

The Wedding Professionals:

Honors – Fashion Brides
Photography – Panos Rekouniotis
Wedding Decor – Fleur Du Jour
Venue – Casa Et Campo
Wedding Dress – Melis By Laskos
Make-up Artist – Dimitris Stamatiou
Hair Styling – Dimitris Stamatiou
Wedding Cake – Δειπνοσοφιστήριον
Costume – Dimitris Petrou

Real Weddings

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις τον γάμο της Σαλώμης και του Θανάση με roustic πινελιές, τον boho γάμο της Γιάννας και του Κώστα και τον elegant γάμο της Κατερίνας και του Κωνσταντίνου.

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr