Ο Μοναδικός Γάμος Της Ελευθερίας Και Του Georgi

2242

Το σημερινό μας αφιέρωμα, διαφέρει από τα υπόλοιπα. Μιλάει για μία πολύ δυνατή αγάπη η οποία κατάφερε να ενώσει δύο εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους. Η Ελευθερία μας μίλησε για τον υπέροχο γάμο της με τον άντρα της ζωής της. Εμείς της δημιουργήσαμε, λοιπόν με όλη μας την αγάπη το δικό της αφιέρωμα γάμου.

Η αγάπη που οδήγησε στους όρκους κοινής ζωής

Η Ελευθερία Θωμαΐδου και ο Georgi Georgiev στις 14 Ιουλίου του 2018, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αφοσίωσης και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό Σησαμιάς Σερρών. Οι πολύ καλοί τους φίλοι Παναγιώτης Βουγιουνδρούκας και Μαρία Αναστασιάδου έγιναν μάρτυρες στο ιερό μυστήριο και τους πάντρεψαν.

Όπως, μας εκμυστηρεύτηκε η Ελευθερία, δεν περίμενε ποτέ πως αυτή η γνωριμία θα οδηγούσε στα σκαλιά της εκκλησίας, αν και πλέον δηλώνει απόλυτα ευτυχισμένη και τυχερή.

Παρά το γεγονός ότι αρραβωνιάστηκαν, η Ελευθερία ξαφνιάστηκε όταν ο Georgi την ζήτησε σε γάμο! Αιφνιδιάστηκε, όμως παράλληλα πέταξε από την χαρά της κι έτσι οι προετοιμασίες του γάμου ξεκίνησαν.

Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου

Το ανθωπολείο Πελίνα από τη Νιγρίτα, ανέλαβε τον στολισμό της εκκλησίας. Όλες τις γλυκές λεπτομέρειες του τραπεζιού, ανέλαβε ο φούρνος Εύα Μαρί. Όσον αφορά την Ελευθερία, το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η Σωτηρία Δράμαλη, ενώ το χτένισμά της φρόντισε η Σοφία Παναγιωτίδου. Ο Georgi προτίμησε την Ελένη Κεχαγιά για την ειδική περιποίηση των μαλλιών του.

Το νυφικό της Ελευθερίας, επιλέχθηκε από τον οίκο Fashion Brides. Το κοστούμι του Georgi επιλέχθηκε από το Conti Uomo στη Θεσσαλονίκη. Η δεξίωση του γάμου πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο του ξενοδοχείου Ερωδιός με θέα τη λίμνη Κερκίνης. Τη διασκέδαση των καλεσμένων ανέλαβε η ορχήστρα Μαλιτάδες. 

Ο παραμυθένιος επίλογος του γάμου τους

Κατά τη διάρκεια του χορού τους στην δεξίωση, ο Georgi αποκάλυψε στην Ελευθερία ότι είχε προγραμματίσει ένα δεκαήμερο ταξίδι στην Αμερική μόνο για τα μάτια της! Το ζευγάρι 7 ημέρες μετά τον γάμο, πέρασε ένα καταπληκτικό 10ήμερο στην Νέα Υόρκη, τον Καναδά και την Ουάσιγκτον, γράφοντας τον πρόλογο ενός παραμυθένιου έγγαμου βίου.

Η Ελευθερία, προτείνει σε όλες τις υποψήφιες νύφες να συμβουλευτούν το portal ogamosmas.gr. Επίσης, προτρέπει όλες τις νύφες να χαρούν τον γάμο τους μέχρι τέλους και να το ζήσουν!

Ο φωτογράφος του ζευγαρού, Βασίλης Ευρυπίδης απαθανάτισε τις εντονότερες στιγμές του γάμου κι εμείς σας τις παρουσιάζουμε.

Η Ελευθερία προετοιμάζεται για τον γάμο / Βασίλης Ευριπίδης
Η Ελευθερία χορεύει γεμάτη ευτυχία λίγο πριν την εκκλησία / Βασίλης Ευριπίδης
Ο Georgi προετοιμάζεται για τα σκαλιά της εκκλησίας / Βασίλης Ευριπίδης
Ο Georgi ετοιμάζεται για την εκκλησία / Βασίλης Ευριπίδης
Η Ελευθερία και ο Georgi σε φωτογράφιση / Βασίλης Ευριπίδης
Το ζευγάρι σε ρομαντικό κλικ / Βασίλης Ευριπίδης
Ρομαντική φωτογράφιση του ζευγαριού / Βασίλης Ευριπίδης
Φωτογράφιση τπυ ζευγαριού / Βασίλης Ευριπίδης
Υπέροχα κλικ του ζευγαριού / Βασίλης Ευρυπίδης
Το ζευγάρι με τους κουμπάρους του / Βασίλης Ευριπίδης
Το ζευγάρι σε πανέμορφα κλικ / Βασίλης Ευριπίδης
Το ζευγάρι με τους κουμπάρους του / Βασίλης Ευριπίδης
Η Ελευθερία και ο Georgi σε φωτογράφιση / Βασίλης Ευριπίδης
Το ζευγάρι σε φωτογράφιση / Βασίλης Ευριπίδης
Η Ελευθερία και ο Georgi σε ρομαντικά κλικ / Βασίλης Ευριπίδης
H Ελευθερία και o Georgi μας χάρισαν μία φανταστική wedding φωτογράφιση κι εμείς ευχόμαστε να ζήσουν!
Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!

Style Experts

GOLD MEMBER | Wedding Dress:Fashion Brides
BRONZE MEMBER | Wedding Party: Ερωδιός

Εάν θέλεις να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

Εμπιστεύσου μας τις ομορφότερες στιγμές του γάμου σου και θα αποκτήσεις το δικό σου αφιέρωμα γάμου στη στήλη μας Real Weddings, όπως σου αξίζει.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και: