Ο Chic Γάμος της Ελευθερίας και του Χάρη

1705

Η σημερινή ιστορία είναι ιδιαίτερη και θα σας αφήσει μία έντονη δόση ρομαντισμού. Πρόκειται για την Ελευθερία και τον Χάρη, οι οποίοι γνωρίζονται από παιδιά. Βέβαια, κανένας από τους δύο δεν φανταζόταν πως κάποια χρόνια αργότερα, θα έδιναν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους.

Η ξεχωριστή ημέρα για το ζευγάρι

Ο Χάρης Τζιόμαλλος στις 26 Αυγούστου 2017, ήταν συνεπής στο ραντεβού του και περίμενε την Ελευθερία της καρδιάς του στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Εμ. Παππά. Η Ελευθερία Οικονόμου, προετοιμάστηκε ώστε να εντυπωσιάσει τον άνθρωπό της και και έφτασε στην εκκλησία ένω έλαμπε από ευτυχία και σιγουριά για την επιλογή της. Το ζευγάρι πάντρεψαν οι πολύ καλοί τους φίλοι Πέτρος και Νικολέτα.

Οι λεπτομέρειες του γάμου

Η Ελευθερία, ήθελε τα πάντα να δένουν σε πλήρη αρμονία. Για τον λόγο αυτό, εμπιστεύτηκε τους ιδανικούς επαγγελματίες. Την οργάνωση του γάμου ανέλαβε εξ ολοκλήρου το Ανθοπωλείο Wedding Memory Μαριάννα. Οι αποχρώσεις στολισμού κινήθηκαν μεταξύ λευκού και κόκκινου, ενώ ήταν έντονο και το στοιχείο της πέρλας.

Όσον αφορά το νυφικό φόρεμα, η νύφη εμπιστεύτηκε τον οίκο Fashion Brides. Το νυφικό της στολιζόταν από δανδέλα ενώ αναδείκνυε το σώμα της. Τα μαλλιά της ανέλαβε το κομμωτήριο Timos Hair Group, ενώ το μακιγιάζ της φρόντισε η Κλαίρη Κέφα. Ο Χάρης προτίμησε ένα κλασικό κοστούμι Silenzos σε μπλε σκούρη απόχρωση.

Η δεξίωση του γάμου τους πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Ναϊάς των Σερρών. Η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με την ορχήστρα του Νίκου Φιλέντα να δίνει τον ρυθμό. Αργότερα, ο DJ Γιώργος Σταυριανός ανέλαβε την επιμέλεια της μουσικής και το κέφι παρέμεινε στα ύψη.

Τα ομορφότερα backstage του γάμου 

Όπως μας εκμυστηρεύτηκε η Ελευθερία, η πρόταση γάμου ήρθε μετά από 4 χρόνια δυνατής σχέσης. Ένα ταξίδι στα Ζαγοροχώρια τα Χριστούγεννα, αποτέλεσε την ιδανική περίσταση για τον Χάρη, ο οποίος ζήτησε σε γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του.

Ο γάμος τους ήταν όπως ακριβώς τον ονειρεύτηκαν. Παραδοσιακός, με πολλή χορό και έντονη την παρουσία της νεολαίας. Την αυλαία του γάμου, έκλεισε άψογα το γαμήλιο ταξίδι του ζευγαριού στην Σαντορίνη για 6 ημέρες.

Αφού, λοιπόν, ο κύκλος έκλεισε η Ελευθερία με απόλυτη σιγουριά, προτείνει στις νύφες του ogamosmas.gr, να αποβάλουν το άγχος και να ζήσουν το ομορφότερο ραντεβού της σχέσης τους!

Τα highlights του γάμου 

Το Studio Εφραιμίδης , ανέλαβε την φωτογράφιση του γάμου κι εμείς σας εξασφαλίσαμε τα ομορφότερα στιγμιότυπα:

Η Ελευθερία στην προετοιμασία της για την Εκκλησία / Studio Efraimidis
Ο Χάρης σε προετοιμασίες, λίγο πριν την εκκλησία / Studio Efraimidis
Το αυτοκίνητο με το οποίο έφτασε στην εκκλησία η Ελευθερία / Studio Efraimidis
Ο στολισμός της εκκλησίας από το Wedding Memory Marianna / Studio Efraimidis
Λεπτομέρειες του στολισμού από το Ανθοπωλείο Wedding Memory Marianna / Studio Efraimidis
Η ανθοδέσμη της Ελευθερίας / Studio Efraimidis
Ο στολισμος της εκκλησίας / Studio Efraimidis
Το ζευγάρι με φίλους, αμέσως μετά τον γάμο / Studio Efraimidis
Η Ελευθερία και ο Χάρης σε next day φωτογράφιση / Studio Efraimidis
Το ζευγάρι σε next day φωτογράφιση / Studio Efraimidis
Το ζευγάρι σε ιδιαίτερες πόζες / Studio Efraimidis
Η Ελέυθερία και ο Χάρης σε next day φωτογράφιση / Studio Efraimidis
Η Ελευθερία σε next day φωτογράφιση / Studio Efraimidis
Ο Χάρης σε next day φωτογράφιση / Studio Efraimidis
Το ζευγάρι σε next day φωτογράφιση / Studio Efraimidis
H Ελευθερία και o Χάρης μας χάρισαν μία φανταστική wedding φωτογράφιση κι εμείς ευχόμαστε να ζήσουν!
Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερουςπραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!

Style Experts

GOLD MEMBER | Wedding Dress: Fashion Brides

SILVER MEMBER | Wedding Decor: Wedding Memory Μαριάννα

BRONZE MEMBER | Bride’s Hairstyle: Timos Hair Group, Wedding Party: Κτήμα Πολυχώρος Ναϊάς

Εάν θέλεις να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

Εμπιστεύσου μας τις ομορφότερες στιγμές του γάμου σου και θα αποκτήσεις το δικό σου αφιέρωμα γάμου στη στήλη μας Real Weddings, όπως σου αξίζει.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και:
  1. Ο γάμος της Αγάπης και του Χρήστου
  2. Ο γάμος της Λίνας και του Γιώργου
  3. Ο γάμος της Μαρίας και του Γιάννη