Ο Ρομαντικός Γάμος Της Μαρίας Και Του Σταύρου Στην Ορεινή Σερρών

952

Στην καρδιά του καλοκαιριού επέλεξαν να ενώσουν τις ζωές τους η Μαρία και ο Σταύρος και συγκεκριμένα στις 6 Ιουλίου του 2019,στο γραφικό χωριό Κάτω Ορεινή Σερρών.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ήθελε ο γάμος τους να είναι απλός και παραδοσιακός… σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα μαζί με αγαπημένους φίλους και συγγενικά πρόσωπα. Απολαύστε την όμορφη ιστορία αγάπης αυτού του ερωτευμένου ζευγαριού μέσα από τις  φωτογραφίες του Εφραιμίδη photography και μεταφερθείτε και εσείς στη δική τους παραμυθένια μέρα…

«Η γνωριμία μας έγινε το 2009. Ο Σταύρος ήταν ο χοροδιδάσκαλος στο σύλλογο που πήγαινα. Μετά από δύο χρόνια γνωριμίας, γίναμε ζευγάρι. Πρόταση γάμου, δεν έγινε… ποτέ. Ήταν μία απόφαση κοινή. Συζητούσαμε για το μέλλον και είπαμε: μετά από οχτώ χρόνια σχέσης, ας πάμε ένα βήμα παρακάτω!» μοιράστηκε μαζί μας η πανέμορφη νύφη.

Η Μαρία έλαμπε από ευτυχία μέσα στο a line νυφικό της φόρεμα, με λουλουδένιες λεπτομέρειες και την εντυπωσιακή ανοικτή πλάτη!

Πλούσιος vintage στολισμός από τo Wedding Memory Marianna στο σπίτι της Μαρίας και του Σταύρου με ρομαντικές πινελιές από φαναράκια, λευκές μπαμπού καρδιές και αέρινα υφάσματα σε παλ αποχρώσεις, γέμισαν κάθε γωνιά  και έκαναν την ημέρα αυτή να φαντάζει ακόμα πιο μοναδική!

Ο στολισμός στην εκκλησία

Η πιο διάσημη λέξη του κόσμου -LOVE- στάθηκε έμπνευση για τo Wedding Memory Marianna. Ένα υπέροχο luxurious welcome table, διακοσμημένο με μικρά μπουκέτα λουλουδιών σε αποχρώσεις του λευκού και του ροδακινή, υποδέχονταν τους καλεσμένους με διάφορα γλυκίσματα και δροσιστικά ροφήματα. Ο παραμυθένιος στολισμός στην είσοδο της εκκλησίας, με το λευκό χαλί να κάνει την εμφάνιση του στο προαύλιο, φαναράκια και γλάστρες με πλούσια μπουκέτα λουλουδιών σε λευκούς και παλ χρωματισμούς πάνω σε κυματιστά υφάσματα, έκαναν ακόμη πιο ρομαντική την ατμόσφαιρα!

Το μυστήριο

Ο Σταύρος πιο κομψός και πιο χαρούμενος από ποτέ, μέσα στο μπλέ ρουά κοστούμι του,  περίμενε την Μαρία στον ιερό ναό Αγίας Μαρίνης, κρατώντας μία πανέμορφη ανθοδέσμη από λευκά και σομόν τριαντάφυλλα, ροζ υπέρικουμ, φρέζια και ιδιαίτερες πρασινάδες!

Από το πλευρό του ζευγαριού, όμως, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι καλύτεροί τους φίλοι, οι κουμπάροι τους Άγγελος Ρουντές και η Σοφία Τερζή, που μαζί με συγγενείς και φίλους, γεμάτοι χαρά αλλά και συγκίνηση, έβλεπαν το όμορφο ζευγάρι στην πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής του.

Η δεξίωση

Μετά το μυστήριο ακολούθησε ένα υπέροχο, γεμάτο χρώματα και κέφι γαμήλιο πάρτι, στον χώρο “Πέτρος και Μένια”. Ένα τεράστιο ποτήρι Martini γεμάτο με στρώσεις  προφιτερόλ έδωσε μία διαφορετική πινελιά στη γαμήλια τούρτα!

“Εκείνη η ημέρα ήταν αφιερωμένη σε εμένα και τον άντρα μου. Ήταν η πιο δυνατή στιγμή μας! Όλοι οι καλεσμένοι μας ήρθαν για να χαρούν μαζί μας. Αυτή η χαρά δεν περιγράφεται με λόγια…” μας είπε η νύφη.

Next day φωτογράφιση

Η πανέμορφη next day φωτογράφιση της Μαρίας και του Σταύρου είχε ως φόντο ένα ονειρικό backdrop που θα σας συνεπάρει! Μαζί με το φωτογράφο τους Εφραιμίδη Photography επέλεξαν το πανέμορφο γραφικό χωριό Ορεινή, για να πραγματοποιήσουν την φωτογράφισή τους και το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο! Οι δυο τους μοιάζουν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον και το δέσιμό τους αποτυπώνεται τόσο όμορφα σε κάθε λήψη! 

Η συμβουλή της Μαρίας σε μία μέλλουσα νύφη: “Να μην έχει άγχος και να το ζήσει με όλη της την ψυχή!”

“Βλέποντας άλλους γάμους στο ogamosmas.gr πήρα πολλές εναλλακτικές και πρωτότυπες ιδέες, που ποτέ δεν θα είχα σκεφτεί “μας είπε η νύφη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πραγματοποίησε ένα γαμήλιο ταξίδι, γεμάτο μαγεία και ρομαντισμό, στο όμορφο νησί των ιπποτών, τη Ρόδο.

Ogamosmas σας εύχεται η Αγάπη και η Ευτυχία να συνοδεύουν για πάντα τη ζωή σας!

Wedding Professionals

Στολισμός – Wedding Memory Marianna

Φωτογράφος – Εφραιμίδης Photography 

Νυφικό – Marylin Nyfika – Baptistika Σιδηρόκαστρο Σερρών

Μακιγιάζ – Κατερίνα Σαββίδου

Χτένισμα – Loco Pelo – Λυκίδης Δημήτρης – Σιδηρόκαστρο Σερρών

Κουστούμι Γαμπρού – Next Day Σέρρες

Κοσμήματα – Κοσμηματοπωλείο Χατζηνικολάου

Τούρτα – Ζαχαροπλαστείο “Μαριάννα” – Κάτω Μητρούσι

Χώρος Δεξίωσης – “Πέτρος και Μένια”

Μουσική – Μπάντα “Χάλκινα Ηχοχρώματα”- Πτολεμαΐδα

Real Weddings

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις Ο Πανέμορφος Αυγουστιάτικος Γάμος Της Κορίνας Και Του Ευθύμη, Ονειρικός Γάμος-Βάπτιση Της Ελευθερίας Και Του Λευτέρη, Ο Λαμπερός Γάμος Της Αναστασίας Και Του Σωκράτη Στις Σέρρες

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr

Μην ξεχάσεις να δεις υπέροχες προτάσεις κοσμημάτων στο Best Wishes!