Ο Υπέροχος Γάμος Της Βούλας Και Του Αλέξανδρου

2267

Ο φθινοπωρινός γάμος της Βούλας και του Αλέξανδρου, μας εντυπωσίασε και δεν μπορούσαμε να μην το μοιραστούμε μαζί σας.

Captured: Fotoklik

Στις 13 Οκτωβρίου 2018, η Βούλα Βλαχοπούλου, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Αλέξανδρο Πεχλιβανίδη, έπειτα από 4 χρόνια σχέσης. Η ευτυχία του ζευγαριού εκείνη την ημέρα ήταν διπλή, καθώς πέραν από τον γάμο τους, είχαν την τεράστια χαρά να βαπτίζουν τον μικρό τους Γιάννη.

Μία ημέρα γεμάτη αγάπη

Η Παλιά Μητρόπολη Αγίων Θεοδώρων, γέμισε από αγαπημένους ανθρώπους του ζευγαριού, που παρευρέθηκαν σε μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους. Φυσικά, ξεχωριστή θέση είχαν οι κουμπάροι τους, Γιώργος Κοσμάς και Λένα Βασιλείου. Μετά το γάμο, ακολούθησε η βάπτιση του μικρού Γιάννη, τον οποίο βάπτισε ο Γιώργος Κοσμάς. Ο μικρός πήρε το όνομα των 2 παππούδων του σκορπίζοντάς τους την ευτυχία.

Captured: Fotoklik
Captured: Fotoklik

Η εξέλιξη αυτού του έρωτα, ήταν σχεδόν βέβαιη, αφού από την πρώτη στιγμή το ζευγάρι ένιωσε ένα μοναδικό δέσιμο. Γνωρίστηκαν στους Αμμόλοφους, καθώς εργάζονταν και οι δύο σε καλοκαιρινά μαγαζιά. Σχεδόν αμέσως, έμειναν μαζί και 2 χρόνια αργότερα αρραβωνιάστηκαν. Η πρόταση γάμου ήρθε λίγο αργότερα, με τον Αλέξανδρο να γονατίζει μπροστά στους γονείς του ζευγαριού και να της ζητάει να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης.

Οργανώνοντας την κάθε λεπτομέρεια

Το ύφος του γάμου ήταν ρομαντικό και κινήθηκε σε φθινοπωρινές αποχρώσεις. Η Βούλα προτίμησε το καφέ, το οποίο ταίριαζε και με τον στολισμό της βάπτισης. Η αδερφή της, Τάνια Βλαχοπούλου, ανέλαβε όλες τις λεπτομέρειες του στολισμού.

Captured: Fotoklik

Φυσικά από τον στολισμό, δεν έλειψε το στοιχείο της δανδέλας το οποίο ταίριαζε απόλυτα με τις χρυσές λεπτομέρειες της διακόσμησης.

Captured: Fotoklik
Captured: Fotoklik
Captured: Fotoklik

Οι μπομπονιέρες του γάμου, έγιναν δια χειρός της Βούλας, η οποία προτίμησε το DIY στυλ. Τα γλυκά δημιούργησε ο Φώτης Φαντσούδης.

Captured: Fotoklik

Το νυφικό της από την Fashion Brides, έκλεψε τις εντυπώσεις. Το παραμυθένιο του ύφος, ήταν εντυπωσιακό ενώ η δανδέλα στο επάνω μέρος αγκάλιαζε άψογα την Βούλα.

“Αρχικά, σκεφτόμουν ένα νυφικό με μπούστο και φούστα. Όταν ξεκίνησα να δοκιμάζω όμως, και με τη βοήθεια των υπευθύνων της Fashoion Brides κατέληξα στο νυφικό που βλέπετε στη φωτογραφία. Εν τέλει το ρομαντικό ύφος μου ταίριαζε περισσότερο και εγώ η ίδια το αγάπησα”.

Captured: Fotoklik

Το μακιγιάζ της ανέλαβε η Δέσποινα Λαζαρίδου, ενώ για τα μαλλιά φρόντισε ο Γιάννης Χατζηαθανασιάδης.

Το ζευγάρι πραγματοποίησε μία υπέροχη γιορτή στην αίθουσα δεξιώσεων Πέτρος και Μένια. Το συγκρότημα τα 3 Μ, απογείωσαν το κέφι συνοδεία νταουλιού και λίρας.

Οι ομορφότερες στιγμές εκείνης της ημέρας

“Ο Αλέξανδρος, θα φορούσε μία ξύλινη γραβάτα. Μόλις έφτασα στην εκκλησία, είχα άγχος. Εκεί συνειδητοποίησα ότι την φορούσε ανάποδα. Εντάξει, γέλασα κι άρχισα να χαλαρώνω”.

Το Studio Fotoklik, απαθανάτισε πολύ όμορφες στιγμές του ζευγαριού.

Captured: Fotoklik
Captured: Fotoklik
Captured: Fotoklik
Captured: Fotoklik
Captured: Fotoklik
Captured: Fotoklik
Captured: Fotoklik
Captured: Fotoklik
Captured: Fotoklik

The Wedding Professionals:

Wedding Dress –  Fashion Brides
Venue – Πέτρος και Μένια
Wedding Decor – Τάνια Βλαχοπούλου
Make-up Artist – Δέσποινα Λαζαρίδου
Hair Styling – Γιάννης Χατζηαθανασιάδης
Live Music – Τα 3 Μ
Wedding Favors –  Βούλα Βλαχοπούλου

Real Weddings

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις τον ρομαντικό γάμο της Αγγελικής και του Δημήτρη τον γάμο με αρχαιοελληνικό ύφος της Αλεξάνδρας και του Ανδρέα, και τον παραμυθένιο γάμο της Εύης και του Γιάννη.

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr