Ο Ρομαντικός Γάμος Της Αγγελικής Και Του Δημήτρη

2511

Ο γάμος που φιλοξενούμε σήμερα, έχει άρωμα καλοκαιριού και μία ρομαντική – vintage διάθεση.

Captured: Fotokinisi

Η Αγγελική Πασιά και ο Δημήτρης Χιώτης, στις 7 Ιουλίου 2018, έκαναν το σημαντικότερο βήμα της σχέσης τους. Ένωσαν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στην Καβύλη Έβρου. H κουμπάρα τους, Κική Γέρκου, είναι παιδική φίλη της Αγγελικής και φυσικά είχε ξεχωριστή θέση στην ομορφότερη στιγμή της ζωής της!

Μία πανέμορφη ιστορία αγάπης

Πριν από 3 χρόνια, το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Αλεξανδρούπολη μέσω κοινής παρέας. Ο Δημήτρης, γοητευμένος από την όμορφη Αγγελική, της ζήτησε να πραγματοποιήσουν μία εκδρομή στην Θάσο. Από τότε είναι μαζί και ζουν τον απόλυτο έρωτα.

“Η πρόταση γάμου, έγινε στη Θεσσαλονίκη. Ήμασταν παρέα με τους κουμπάρους μας και περιμέναμε στον Λευκό Πύργο την υπόλοιπη παρέα για να πάμε βόλτα. Κρύωνα και είχα αρχίσει να θυμώνω. Ξαφνικά, μου λέει ο Δημήτρης “Κοίτα λίγο πάνω”. Είχαν κρεμάσει από τον Λευκό Πύργο ένα τεράστιο πανό που έγραφε “ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ;”. Τότε μου προσέφερε ένα λουλούδι και το δαχτυλίδι. Δεν μπόρεσα να πω όχι. Ήταν κάτι μοναδικό”.

Η οργάνωση του γάμου

Η Χριστίνα Παπαϊωάννου και το Agrorama Events, φρόντισαν να εξυπηρετήσουν το ρομαντικό ύφος που ήθελε η Αγγελική στο γάμο της. Το νυφικό της ήταν μία εξαιρετική επιλογή από την Fashion Brides, με ολόλευκο τούλι και δανδελένιες λεπτομέρειες στο επάνω μέρος. Η πλάτη της έμεινε ακάλυπτη με τις υπέροχες μπούκλες που της δημιούργησε η Έλενα Καλουτσκίδου να την αγκαλιάζουν. Το μακιγιάζ της ανέλαβε η Βαρβάρα Βασιλειάδου.

Captured: Fotokinisi
Captured: Fotokinisi

Το ζευγάρι πραγματοποίησε μία υπέροχη δεξίωση γάμου στο κτήμα δεξιώσεων Principal στην Καβύλη. Η ορχήστρα Ακριτικός Ήχος και ο Dj Θοδωρής Φωτακίδης, διασκέδασαν τους καλεσμένους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το ζευγάρι χόρεψε το “Όταν έχω εσένα” του Μητροπάνου, σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης.

” Η δυνατότερη ανάμνηση, θα είναι η συγκίνηση της μικρής μου αδερφής. Η Δήμητρα, είναι μόνο 10 χρονών. Συγκινήθηκε πολύ και έκλαψα. Ήθελε να μας τραγουδήσει και το Κύμα από τις Μέλισσες, αλλά σταμάτησε από το κλάμα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ”.

Το ζευγάρι επισκέφτηκε την Σαντορίνη για 4 ημέρες, όπου αποφορτίστηκε από την ένταση του γάμου και έζησε μοναδικές στιγμές. Η Αγγελική, συμβουλεύει όλες τις υποψήφιες νύφες να απολαύσουν εκείνη την ημέρα γιατί είναι μοναδική.

Η ίδια, πλημμυρισμένη από συγκίνηση, απόλαυσε την ημέρα του γάμου της παρά το άγχος που υπήρχε.

Οι καλλιτεχνικές φωτογραφίες μετά τον γάμο

Το Studio Fotokinisi, εξασφάλισε πολύ όμορφες φωτογραφίες από τη next day φωτογράφιση κι εμείς σας τις παρουσιάζουμε.

Captured: Fotokinisi
Captured: Photokinisi
Captured: Fotokinisi
Captured: Fotokinisi
Captured: Photokinisi
Captured: Fotokinisi
Captured: Fotokinisi
Captured: Fotokinisi
Captured: Fotoklik

Captured: Fotokinisi

Captured: Fotokinisi
Captured: Fotokinisi
Captured: Fotokinisi
Captured: Fotokinisi
Captured: Fotokinisi
Captured: Fotokinisi
Captured: Fotokinisi

The Wedding Professionals:

Wedding Dress  –  Fashion Brides
Wedding Decor – Agrorama Event (Χριστίνα Παπαϊωάννου)
Venue – Principal
Make-up Artist – Βαρβάρα Βασιλειάδου
Hair Styling – Κομμώσεις στην τρίχα (Έλενα Καλιτσικίδου)
Live Music – Ακριτικός Ήχος
DJ – Θοδωρής Φωτακίδης

Real Weddings

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις τον εντυπωσιακό γάμο της Βαλάντως και του Λεωνίδα στην Κύπρο, τον γάμο με αρχαιοελληνικό ύφος της Αλεξάνδρας και του Ανδρέα, και τον παραμυθένιο γάμο της Εύης και του Γιάννη.

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr