BRIDAL BEAUTY: Οι Ιδανικές Θεραπείες Για Πρόσωπο & Σώμα Από Το Εξειδικευμένο Κέντρο Αισθητικής – Διαιτολογίας Μπαδέκα

808

Για τη νύφη που τα θέλει όλα άψογα έχουμε συγκεντρώσει ένα ολοκληρωμένο beauty makeover για ιδανικό πρόσωπο και σώμα! 

Το όνειρο σας λοιπόν γίνεται πραγματικότητα. Παντρεύεστε! Είτε η μεγάλη στιγμή είναι σε λίγους μήνες, είτε σε λίγες ημέρες, θέλετε να νιώθετε και να δείχνετε άψογες.

Συναντήσαμε τους κα. Δέσποινα, Σοφία και Μαρία Μπαδέκα, την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα του Κέντρου Αισθητικής & Διαιτολογίας Μπαδέκα, όπου και μας αποκάλυψαν πως θα το πετύχουμε!

Οι ιδανικές θεραπείες για το τέλειο σώμα 

Adipo Wave – Κρουστικός Υπέρηχος: Το Adipo Wave βασίζεται στην τεχνολογία του κρουστικού υπερήχου.  Πρόκειται για μία μη επεμβατική και αναίμακτη θεραπεία νέας γενιάς. Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους, της κυτταρίτιδας, αλλά και της χαλάρωσης του ιστού.

Επίσης, η τεχνολογία του κρουστικού υπερήχου προσφέρει αντιμετώπιση διαφόρων μυοσκελετικών παθήσεων & αποκατάσταση τραυματισμών. Ο κρουστικός υπέρηχος αποτελεί την τελευταία και πιο καινοτόμο μέθοδο γλυπτικής σώματος.

Κρυολιπόλυση: Το εξελιγμένο Κέντρο Αισθητικής Μπαδέκα, πηγαίνει 1ο ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σου με μία νέα και εκσυγχρονισμένη διαδικασία κρυολιπόλυσης. Η κρυολιπόλυση αποτελεί μία επαναστατική μέθοδο. Στοχεύει στην απόκτηση ενός σμιλεμένου σώματος, απαλείφοντας κάθε σημείο εναπόθεσης λίπους.

Πρόκειται για τη νέα, μη επεμβατική μέθοδο λιπόλυσης που επιτυγχάνει μόνιμη μείωση τοπικού πάχους, με απόλυτα ασφαλή, ανώδυνο και αναίμακτο τρόπο. Η μέθοδος απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες με συσσωρευμένο τοπικό λίπος, που επιθυμούν άμεσα αποτελέσματα μέσω μίας μη επεμβατικής μεθόδου.

Θεραπεία Cocoon: Μια πολύ νέα θεραπεία, που υπόσχεται δραστικές λύσεις σε θέματα χαλάρωσης, τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας. Είναι μια μη επεμβατική μέθοδος της αισθητικής ιατρικής, που συνδυάζει δύο διαφορετικές τεχνολογίες: τη σπηλαίωση (cavitation) και τις ραδιοσυχνότητες.

Για τις ραδιοσυχνότητες το μηχάνημα χρησιμοποιεί ποικιλία κεφαλών μονοπολικών και διπολικών ραδιοσυχνοτήτων (RF). Η μονοπολική κεφαλή θερμαίνει τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, ενώ η διπολική κεφαλή προκαλεί επιφανειακή θερμότητα. Έτσι, πραγματοποιείται θερμική λύση του υποδόριου λίπους με ταυτόχρονη σύσφιξη του συνδετικού ιστού σε περιοχές με συσσώρευση λίπους και χαλάρωση του δέρματος.

Θεραπείες προσώπου 

Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία: Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία αποτελεί μια πρωτοποριακή τεχνική έγχυσης δραστικών συστατικών στο δέρμα, η οποία στηρίζεται στο φαινόμενο του ηλεκτρομετασχηματισμού. Με τη χρήση χαμηλής συχνότητας ηλεκτρικού ρεύματος, οι μικροπόροι της μεμβράνης του κυττάρου γίνονται προσωρινά διαπερατοί και ανοίγουν, οπότε η απορρόφηση των ενεργών συστατικών που διοχετεύονται, πραγματοποιείται μέχρι τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

Micro Needling: Η θεραπεία Micro Needling (θεραπεία με μικρο-βελόνες) είναι μια μέθοδος που εκμεταλλεύεται τη χρήση μικρο βελονών για τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ταυτόχρονα τη δια δερμική μεταφορά μικρο ποσοτήτων δραστικών ουσιών και αποσκοπεί στην ικανοποιητική βελτίωση των ρυτίδων και στη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος.

Μεσοθεραπεία με gun: Στο πρόσωπο η μεσοθεραπεία με τη χρήση gun εξασφαλίζει τη βελτίωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών γύρω από το στόμα και τα μάτια, βοηθάει στην αντιμετώπιση ουλών και προσδίδει σφρίγος και λάμψη στην επιδερμίδα. Η τεχνική βασίζεται στη χρησιμοποίηση ειδικού gun αποτελούμενου από βελόνα μήκους μόλις 0.5mm η οποία διαπερνά την επιδερμίδα και εισχωρεί στο χόριο.

Μεσοθεραπεία με Fraxpeel: Η μέθοδος FRAXPEEL είναι μία εύχρηστη μέθοδος αύξησης των αυτόλογων κυτταρικών λειτουργιών, εξαιρετικά αποτελεσματική στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος. Αυξάνει θεαματικά την αποτελεσματικότητα των ενεργών συστατικών όπως βιταμίνες και αντιοξειδωτικά όταν αυτά εφαρμόζονται τοπικά στο δέρμα.

Η ίδια βοηθά στη διείσδυση των ενεργών συστατικων όπως βιταμίνη Α, πεπτίδια και αντιοξειδωτικά, να φτάνουν στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος επιτυγχάνοντας θεαματικά την αποτελεσματικότητά τους στο μέγιστο βαθμό.

Αποτρίχωση laser

Ολοκληρώστε το άψογο αποτέλεσμα δίνοντας λεία όψη στο δέρμα σας απαλλάσσοντας το από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με αποτρίχωση laser.

Τo Kέντρο Aισθητικής Μπαδέκα είναι εξοπλισμένο με το αυθεντικό σύστημα Laser Alexandrite Candela GentleLase Pro®, την πιο ανανεωμένη έκδοση του συστήματος LASER Αλεξανδρίτη 755nm που το καθιστά ακόμη ταχύτερο και αποδοτικότερο.

Το σύστημα GentleLase Pro του οίκου Candela Laser Corporation αποτελεί την εξέλιξη στην αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη. Η προηγμένη τεχνολογία του και η δέσμη φωτός που εκπέμπει στα 755 nm, απορροφάται στο μέγιστο από τη μελανίνη του τριχικού θύλακα, τη χρωστική ουσία που προσδίδει το χρώμα στην τρίχα.

Το Κέντρο Αισθητικής Μπαδέκα, θα το βρεις επί της οδού  Λ. Παπαπαύλου 11 (4ος όροφος), Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς 23210 20432, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook  Μπαδέκα Εξειδικευμένο κέντρο αισθητικής-διαιτολογίας, αλλά και στο website www.mpadeka.gr.