Εκπομπή 4η – WITH LOVE APOSTOLIA

0
1046

Σήμερα στο “With love Apostolia”, με τη βοήθεια των Ελλήνων celebrities κάνουμε τον γαμήλιο απολογισμό του 2016.

Τι θα δούμε σήμερα

Από εκεί, μεταφερόμαστε στο Pierre Hotel της Νέας Υόρκης όπου θαυμάζουμε τα νυφικά που φόρεσαν οι εικοσάχρονες κόρες των ισχυρότερων οικογενειών παγκοσμίως.

Έπειτα, σε προτρέπουμε να ξεκινήσεις την νέα χρονιά κάνοντας ένα δώρο εμπειρίας στα μαλλιά σου. Ενώ μετά τα μαλλιά σειρά έχουν τα ακριβότερα φορέματα όλων των εποχών.

Αργότερα, η γλυκιά Μαρία Μπαδέκα μας καλωσορίζει στον κόσμο του doll look. Ενώ ανοίγουμε το κεφάλαιο που ακούει στο όνομα wedding shoes με τη βοήθεια του www.ogamosmas.gr.

Τα θέματά μας

Στη συνέχεια, η Αποστολία συναντά την Πασχαλία η οποία της αποκαλύπτει όλες τις gold wedding τάσεις για το 2017. Και για το τέλος, σου δείχνουμε τι διαφορετικό μπορείς να χαρίσεις στους καλεσμένους του γάμου σου ενώ ο Σταύρος Κίττας μας δίνει leather tips. Είσαι έτοιμη;

Η σημερινή εκπομπή, είναι γεμάτη και τα έχει όλα! Καλώς ήλθες στον κόσμο του with love, Apostolia!

 

ABOUT THE PRESENTER

with Love ApostoliaΗ Αποστολία Ελευθερίου είναι η CO FOUNDER & BUSINESS ADMINISTRATOR της BN GROUP MARKETING AGENCY, καθώς και η Creator Owner του Ogamosmas.gr. Με σπουδές στα Οικονομικά και κάτοχος Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι Social Media Marketing Manager με πιστοποιημένη εξειδίκευση σε Internet Marketing, SEO & Graphics Design. Η ίδια έχει διατελέσει TV Presenter &  Producer σε 2 τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ υπήρξε Publisher σε 2 περιοδικά για αρκετά χρόνια. Είναι ο άνθρωπος πίσω από κάθε creative wedding ad campaign. Είναι pet, yoga & fashion lover, ενώ λατρεύει τη συντροφιά ενός καλού βιβλίου το οποίο συνδυάζει εξαιρετικά με μία social media research. Η μέρα της ξεκινά με ένα φλιτζάνι espresso, ενώ τα meetings με τις συνεργάτιδές της είναι η πηγή κάθε νέας ιδέας όπως επισημαίνει. Θα την βρείτε καθημερινά στα γραφεία της BN Group Marketing Agency αλλά και στο a.eleftheriou@bngroup.gr