Εκπομπή 5η-“With Love, Apostolia” Read It And Love It!

0
540

Σήμερα στο with Love Apostolia, τρυπώνουμε στην καρδιά του www.ogamosmas.gr βλέποντας την ουσία του πολύ αγαπημένου μας wedding portal της πόλης των Σερρών.

Love
With love, Apostolia

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη παίρνει ένα super θέμα το οποίο σε ενδιαφέρει άμεσα αν το επόμενο τσεκ στην λίστα σου ακούει στον τίτλο επιλογή εκκλησίας.

Έπειτα, η Αποστολία συναντά την Πασχαλία σε μία συνέντευξη για το βασικότερο item κάθε γαμήλιας οργάνωσης, την μπομπονιέρα.

Ενώ αργότερα, βλέπουμε τι διαβάσαμε στο www.ogamosmas.gr και μας έκανε εντύπωση την εβδομάδα που μας πέρασε. Δηλαδή τον πρώτο ελληνορθόδοξο γάμο που φιλοξένησε η αμερικανική vogue.

Ακολουθεί η Φούλα που βάζει την Αποστολία στον κόσμο των χρωμάτων. Και καθώς καμία γυναίκεια εμφάνιση δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς το απαραίτητο μακιγιάζ, ανακαλύψαμε και σου παρουσιάζουμε το καλύτερο make up video ever.

Το video αυτό έρχονται να ολοκληρώσουν τα glitter tips της γλυκιάς Μαρίας Μπαδέκα. Ενώ σήμερα θα μάθεις μυστικά για το πως θα διακρίνεις την επόμενη αυθεντική επώνυμη τσάντα σου.

Κλείνοντας, βλέπουμε δύο ερωτευμένους χορευτές να εκφράζουν μέσα από τον χορό τα συναισθήματά τους για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Ενώ ο Σταύρος Κίττας αποκαλύπτει στην Αποστολία τα καλύτερα tips για την επιλογή του νέου σου καναπέ. Enjoy!

Μην ξεχάσεις να διες και την Εκπομπή 6η-“with love, Apostolia” Πες μου τη δεκαετία σου να σου πω ποιος είσαι!

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ