Εκπομπή 5η – WITH LOVE APOSTOLIA

0
633

Σήμερα στο with Love Apostolia, τρυπώνουμε στην καρδιά του www.ogamosmas.gr βλέποντας την ουσία του πολύ αγαπημένου μας wedding portal της πόλης των Σερρών.

Τι θα δούμε σήμερα

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη παίρνει ένα super θέμα το οποίο σε ενδιαφέρει άμεσα αν το επόμενο τσεκ στην λίστα σου ακούει στον τίτλο επιλογή εκκλησίας.

Έπειτα, η Αποστολία συναντά την Πασχαλία σε μία συνέντευξη για το βασικότερο item κάθε γαμήλιας οργάνωσης, την μπομπονιέρα. Ενώ αργότερα, βλέπουμε τι διαβάσαμε στο www.ogamosmas.gr και μας έκανε εντύπωση την εβδομάδα που μας πέρασε. Δηλαδή τον πρώτο ελληνορθόδοξο γάμο που φιλοξένησε η αμερικανική vogue.

Τα θέματά μας

Ακολουθεί η Φούλα που βάζει την Αποστολία στον κόσμο των χρωμάτων. Και καθώς καμία γυναίκεια εμφάνιση δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς το απαραίτητο μακιγιάζ, ανακαλύψαμε και σου παρουσιάζουμε το καλύτερο make up video ever. Το video αυτό έρχονται να ολοκληρώσουν τα glitter tips της γλυκιάς Μαρίας Μπαδέκα. Ενώ σήμερα θα μάθεις μυστικά για το πως θα διακρίνεις την επόμενη αυθεντική επώνυμη τσάντα σου.

Κλείνοντας, βλέπουμε δύο ερωτευμένους χορευτές να εκφράζουν μέσα από τον χορό τα συναισθήματά τους για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Ενώ ο Σταύρος Κίττας αποκαλύπτει στην Αποστολία τα καλύτερα tips για την επιλογή του νέου σου καναπέ. Enjoy!

Η σημερινή εκπομπή, είναι γεμάτη και τα έχει όλα! Καλώς ήλθες στον κόσμο του with love, Apostolia!

 

ABOUT THE PRESENTER

with Love ApostoliaΗ Αποστολία Ελευθερίου είναι η CO FOUNDER & BUSINESS ADMINISTRATOR της BN GROUP MARKETING AGENCY, καθώς και η Creator Owner του Ogamosmas.gr. Με σπουδές στα Οικονομικά και κάτοχος Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι Social Media Marketing Manager με πιστοποιημένη εξειδίκευση σε Internet Marketing, SEO & Graphics Design. Η ίδια έχει διατελέσει TV Presenter &  Producer σε 2 τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ υπήρξε Publisher σε 2 περιοδικά για αρκετά χρόνια. Είναι ο άνθρωπος πίσω από κάθε creative wedding ad campaign. Είναι pet, yoga & fashion lover, ενώ λατρεύει τη συντροφιά ενός καλού βιβλίου το οποίο συνδυάζει εξαιρετικά με μία social media research. Η μέρα της ξεκινά με ένα φλιτζάνι espresso, ενώ τα meetings με τις συνεργάτιδές της είναι η πηγή κάθε νέας ιδέας όπως επισημαίνει. Θα την βρείτε καθημερινά στα γραφεία της BN Group Marketing Agency αλλά και στο a.eleftheriou@bngroup.gr

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ