ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ: Η Απόλυτη Θεραπεία Του Τοπικού Λίπους Της Κυτταρίτιδας Και Της Χαλάρωσης! (Κέντρο αισθητικής Μπαδέκα)

1499

Την επανάσταση στην αντιμετώπιση του Τοπικού Λίπους, της Κυτταρίτιδας, αλλά και της Χαλάρωσης του ιστού έχει φέρει η θεραπεία Adipo Wave του Κέντρου Αισθητικής Μπαδέκα.

Πρόκειται για ένα μηχάνημα τελευταίας ιατρικής τεχνολογίας κρουστικού υπερήχου με σύγχρονο σχεδιασμό. Αποτελεί μία μη επεμβατική και αναίμακτη θεραπεία νέας γενιάς.

Κέντρο Αισθητικής Μπαδέκα-Αλλαγή του σώματος

Πως λειτουργεί η θεραπεία

Ο κρουστικός υπέρηχος Adipo Wave του Κέντρου Αισθητικής Μπαδέκα δρα κατά του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, στοχεύοντας στο χόριο και τον λιπώδης ιστό.

Κέντρο Αισθητικής Μπαδέκα-Πως δρα ο κρουστικός υπέρηχος

Η θεραπεία χρησιμοποιεί υπέρηχο υψηλής συχνότητας, που δημιουργεί και μεταφέρει κρουστικά κύματα με μεγάλη και ελεγχόμενη ισχύ, στο εσωτερικό του ιστού. Τα κύματα αυξάνουν την κυκλοφορία αίματος στην υπό θεραπεία περιοχή, προκαλώντας μία σειρά από μεταβολικές διαδικασίες.

Περιορίζει τον όγκο των λιποκυττάρων, μειώνει  την «όψη φλοιού πορτοκαλιού», βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, προάγει την δημιουργία νέου κολλαγόνου και ενεργοποιεί την διαδικασία κυτταρικής ανάπλασης.

Κέντρο Αισθητικής Μπαδέκα-Σημεία εφαρμογής

Σημεία εφαρμογής

Οι περιοχές που εφαρμόζεται είναι οι γλουτοί, οι μηροί, η κοιλιά και η μέση. Ο κρουστικός υπέρηχος μπορεί να εφαρμοστεί σε άτομα κάθε ηλικίας. Βοηθά το δέρμα να ανακτήσει την φυσική του ελαστικότητα και σφριγηλότητα, βελτιώνεται την εμφάνιση και μειώνει την περιφέρεια της θεραπευμένης περιοχής.

Σχετική εικόνα
Κέντρο Αισθητικής Μπαδέκα-Εκπληκτικά αποτελέσματα

Αποτελέσματα

  • Άμεσα αποτελέσματα από τις πρώτες συνεδρίες
  • Μείωση αποθεμάτων λίπους
  • Αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας έως και 4ου βαθμού
  • Αναζωογονημένο και απαλό δέρμα
  • Σύσφιξη του συνδετικού ιστού
  • Μείωση πόντων περιφέρειας στις προσβεβλημένες περιοχές – λέπτυνση
  • Αντιμετώπιση οιδημάτων-κατακρατήσεων
  • Θεραπεία ραβδώσεων

Ο κρουστικός υπέρηχος συνδυάζεται ιδανικά με άλλες τεχνολογίες και μεθόδους, όπως η κρυολιπόλυση, οι ραδιοσυχνότητες, τα cavitation και η μεσοθεραπεία, συμβάλλοντας στην επίτευξη μίας ολοκληρωμένης γλυπτικής σώματος!

Κλείσε το ραντεβού σου και δες τα αποτελέσματα στο σώμα σου άμεσα!

Κέντρο Αισθητικής Μπαδέκα-Κρουστικός υπέρηχος

Το Κέντρο Αισθητικής Μπαδέκα, θα το βρεις επί της οδού  Λ. Παπαπαύλου 11 (4ος όροφος), Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς 23210 20432, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook  Μπαδέκα Εξειδικευμένο κέντρο αισθητικής-διαιτολογίας, αλλά και στο website www.mpadeka.gr.