Η Ιδανική Playist Για Τον Γάμο Των Ονείρων Σας Από Τον DJ Αναστάσιο Μήχο

477

Αναζητάτε έναν επαγγελματία για το wedding party σας, με μοναδικό ταλέντο με το οποίο μπορεί να δημιουργήσει την τέλεια ατμόσφαιρά που θα σας μείνει αξέχαστη; 

Ο Dj Αναστάσιος Μήχος ασχολείται στενά με την μουσική από το 2000 . Το 2008 ο ίδιος αγάπησε τον κλάδο των wedding party και κάθε ζευγάρι τον επιλέγει για την πιο αξέχαστη στιγμή της ζωής του.

Συναντήσαμε τον ίδιο και μοιράστηκε μαζί μας τις λεπτομέρειες που θα κάνουν ένα γαμήλιο party μοναδικό. Τόσο για το ζευγάρι όσο και για τους καλεσμένους.

Ο συνδυασμός της μουσικής & του φωτισμού 

Με επαγγελματισμό και σεβασμό σε κάθε ζευγάρι δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε κάθε σας καλεσμένο. Ο φωτισμός σε συνδυασμό με την μουσική θα χαρίσει στην δεξίωση σας το πιο άρτιο και φαντασμαγορικό αποτέλεσμα!

Η συμβουλή του σε κάθε ζευγάρι

Κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό, ξεχωριστό. Στόχος μου είναι να κατανοήσω τις ανάγκες και το στυλ τους. Γι’ αυτό και πάντα επικοινωνώ μαζί τους, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε από κοινού την ιδανική δεξίωση γάμου.

 

 

 

 

 

Αυτό που θα πρέπει να θυμούνται είναι πως η στιγμή τους ανήκει, καθώς είναι οι πρωταγωνιστές τις βραδιάς. Θα πρέπει να απολαύσουν στο έπακρο αυτή την ημέρα, δημιουργώντας αναμνήσεις με τους αγαπημένους τους ανθρώπους που θα θυμούνται για μια ζωή!

Τον Dj Αναστάσιος Μήχος, θα τον βρείτε στο 6945 502 254, αλλά και στην επίσημη σελίδα στο facebook  Dj Anastasios Michos, καθώς και στο site djanastasiosmichos.gr.