Μία Πανέμορφη Βάπτιση Με Θέμα Την Πεταλούδα

2125

Σήμερα το ogamosmas.gr, φιλοξενεί μία άκρως κοριτσίστικη βάπτιση με θέμα τις πεταλούδες. Πρωταγωνίστρια του αφιερώματος, είναι η Φωτεινή την οποία λατρέψαμε.

Captured: Plano Studio

Η βάπτιση πραγματοποιήθηκε στις 26 Αυγούστου 2018 στον Ι.Ν. Αγίας Αναστασίας στην Αναστασιά Σερρών. Νονοί της μικρής Φωτεινής, ήταν ο Τριαντάφυλλος Μιχαηλίδης και η σύζυγός του Σάσα Αλεξοπούλου.

Captured: Plano Studio

Οι γονείς της μικρής πριγκίπισσας, Ευδοκία Ζαχαρίου και Μανώλης Κετσετζής έλαμπαν από ευτυχία σε μία από τις ομορφότερες οικογενειακές τους στιγμές.

“Η μικρή πήρε το όνομα της πεθεράς μου. Είναι το πρώτο μας παιδί και θέλαμε να την τιμήσουμε με αυτόν τον τρόπο”.

Το ροζ κυριάρχησε στη βάπτιση της μικρής Φωτεινής

Το κατάστημα Παναγιωτόπουλος, φρόντισε την κάθε λεπτομέρεια του στολισμού με ιδιαίτερη αγάπη και μεράκι. Μικρές και μεγάλες πεταλούδες, όλες στις αποχρώσεις του ροζ, στόλιζαν κάθε γωνιά του προαύλιου της εκκλησίας. Τα μπαλόνια, δημιουργούσαν μία παιχνιδιάρικη διάθεση, η οποία ταίριαζαν απόλυτα με μία μέρα σαν εκείνη.

Captured: Plano Studio
Captured: Plano Studio

Το ζαχαροπλαστείο Μακεδονικό για μία ακόμη φορά εντυπωσίασε με τις λαχταριστές δημιουργίες του. Τα γλυκά της βάπτισης έφεραν την υπογραφή του.

Captured: Plano Studio
Captured: Plano Studio
Captured: Plano Studio

Τα ρουχαλάκια και τα αξεσουάρ της Φωτεινής, επιλέχθηκαν επίσης από το κατάστημα Παναγιωτόπουλος. Το φορεματάκι ήταν ολόλευκο με κεντημένα λουλούδια, ενώ συνδυαζόταν με ένα μπολερό σε ροζ παστέλ απόχρωση. Τα παπούτσια της μικρής, ήταν και αυτά σε λευκό χρώμα με δανδελένια λεπτομέρεια στο μπροστά μέρος.

Captured: Plano Studio
Captured: Plano Studio
Captured: Plano Studio
Captured: Plano Studio
Captured: Plano Studio

Η δεξίωση της βάπτισης έγινε στο εστιατόριο Αλέξανδρος, στον Αμμόλοφο, συνοδεία παραδοσιακής μουσικής.

Η μαμά της μικρής Φωτεινής, μας μιλάει για εκείνη την ημέρα

“Είχα πολύ άγχος. Ήθελα να γίνουν όλα υπέροχα για χάρη της Φωτεινής μου. Εν τέλει, μπορώ να πω πως όλα πήγαν καλά. Το μυστήριο με συγκίνησε πολύ, επειδή ένιωθα πως έκανα για την Φωτεινή μου αυτό που έπρεπε.”

Η Ευδοκία έλαμπε μέσα στο υπέροχο λευκό φόρεμα που επέλεξε από το Atelier. Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Timos Hair Group, ενώ το μακιγιάζ της φρόντισε η Κατερίνα Μητσούρη.

Captured: Plano Studio
Captured: Plano Studio

The Christening Professionals:

Sweets – Μακεδονικό
Mother’s Hair Styling – Timos Hair Group
Photography – Plano Studio
Christening Decor – Παναγιωτόπουλος
Makeup Artist – Κατερίνα Μητσούρη
Mother’s Clothing – Atelier
Christening Party – Εστιατόριο Αλέξανδρος

Πραγματικές Βαπτίσεις

Μπορείτε να δείτε την βάπτιση του Γιώργου με θέμα το αερόστατο, την βάπτιση του Ευθύμη με θέμα τη θάλασσα, την βάπτιση της Αμαλίας – Σοφίας με θέμα τον μονόκερο.

Το αφιέρωμα βάπτισης του παιδιού σου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη οικογενειακή σου στιγμή, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr