Ο Bohemian Chic Γάμος Της Κορίνας Και Του Ευθύμη

954

Ο γάμος της Κορίνας και του Ευθύμη έγινε στις 16 Αυγούστου του 2020 στις Σέρρες, όπως ακριβώς τον είχαν ονειρευτεί!

Boem, με chic στοιχεία και κυρίως με χαλαρή διάθεση απόλαυσαν αυτή την όμορφη γαμήλια τελετή, οι ίδιοι και οι καλεσμένοι τους, όπως φαίνεται και από τις όμορφες στιγμές, που αποτύπωσε για πάντα το STUDIO FOTOγραφίας Christina Papafragou.

“Με τον Εύθυμη γνωριζόμαστε από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου! Μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά. Τα σπίτια μας ήταν το ένα απέναντι από το άλλο. Ωστόσο δεν είχαμε ιδιαίτερες επαφές και για μερικά χρόνια χαθήκαμε. Όταν τελείωσα τις σπουδές μου κι επέστρεψα στις  Σέρρες, είχαμε βρεθεί τυχαία. Με κάλεσε σ ένα party, όπου θα έπαιζε μουσική σ ένα club με την  DJ Ms Lefki. Από εκείνο το βράδυ είμαστε μαζί…” Η πρόταση γάμου από τον Ευθύμη έγινε το καλοκαίρι του 2019, όπου ήμασταν διακοπές στο καταπράσινο νησί – τη Σκόπελο, σε ένα ρομαντικό τοπίο με θέα ολόκληρο το νησί!

H προετοιμασία

Σε ένα κλίμα συγκίνησης και ευτυχίας, παρέα με στενούς φίλους και συγγενείς, το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάστηκαν για την πιο όμορφη μέρα της ζωής τους! Ο φωτογραφικός φακός του STUDIO FOTOγραφίας Christina Papafragou κατάφερε να αποτυπώσει όλα τα έντονα συναισθήματα της μεγάλης μέρας, χαρίζοντάς μας μοναδικές λήψεις!

Το μυστήριο

Το ζευγάρι επέλεξε για το μυστήριο του γάμου τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό  των Αγίων Θεοδώρων, στις Σέρρες. Πανέμορφες συνθέσεις στο προαύλιο της εκκλησίας από pampas grass και τριαντάφυλλα δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που λατρέψαμε! Τα λουλούδια ήταν δημιουργίες από το  Ekfrasi Flowers by Giouli Xariste, που είχε την επιμέλεια της διακόσμησης του γάμου. Stand με δροσιστικά ροφήματα, μοναδικά γλυκά από την Doras Art Cakes και βεντάλιες, υποδέχονταν τους καλεσμένους του ζεύγους. Μια διακριτική boem αίσθηση ήταν διάχυτη παντού σε γήινη χρωματική παλέτα, όπως ακριβώς το ήθελε η Κορίνα.

Ο Ευθύμης με μαύρο κοστούμι, από το κατάστημα Hionidis και παπιγιόν σε αντίστοιχη απόχρωση, περίμενε την αγαπημένη του Κορίνα στην είσοδο της εκκλησίας, κρατώντας ένα ρομαντικό μπουκέτο από τριαντάφυλλα σε pastel αποχρώσεις. Ιδιαίτερη λεπτομέρεια ο ήχος από δύο βιόλες, που δημιούργησαν μία ονειρική ατμόσφαιρα!

Η Κορίνα έφτασε στην εκκλησία λάμποντας μέσα στο off white νυφικό της, σε  ίσια γραμμή από μουσελίνα με το ανάγλυφο ολοκέντητο μπούστο, μία δημιουργία από την σχεδιάστρια Denise Eleftheriou. Ένα μακρύ τούλινο πέπλο στόλιζε τα κυματιστά vag μαλλιά της, ενώ το μακιγιάζ της κινούνταν σε γήινους τόνους.

“Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια ιδιαίτερη στιγμή. H κάθε ώρα, το κάθε λεπτό ήταν για εμένα ξεχωριστό! Kαι το έζησα στο έπακρο, γιατί είχα δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπούν πραγματικά! Την εικόνα όμως που δεν θα ξεχάσω ποτέ και την έχω βαθιά χαραγμένη μέσα μου, είναι, όταν αντίκρισα τον Εύθυμη με την ανθοδέσμη στην εκκλησία  να με περιμένει. Ήμουν πλημμυρισμένη από ευτυχία!” μας εκμυστηρεύτηκε η Κορίνα.

“Κουμπάρα μας ήταν η στενή μας φίλη και συνεργάτης μου, Χαρά Κατσικάκη.”

Nextday φωτογράφιση

Μια φανταστική φωτογράφιση επόμενης ημέρας, πραγματοποίησαν ο Ευθύμης και η Κορίνα, ήρεμοι και χωρίς κανένα άγχος καθώς ο γάμος τους πλέον αποτελεί μία από τις όμορφες αναμνήσεις. Απολαύστε την μέσα από τις παρακάτω λήψεις…

“Η συμβουλή μου σε μία νύφη που σχεδιάζει τώρα το γάμο της είναι να ξεκινήσει νωρίς! Να επιλέξει καλούς επαγγελματίες και να καταλήξει στο στυλ του γάμου που επιθυμεί. Να ζήσει αυτό το “ταξίδι” χωρίς άγχος , χωρίς να αναλώνεται στις λεπτομέρειες, γιατί χάνεται η ουσία…”

“Ο προορισμός του δικού μας γαμήλιου ταξιδιού ήταν τα δυο πιο όμορφα νησιά της χώρας μας – η Σαντορίνη και η Μύκονος!”

“Ο gamosmas.gr  αποτέλεσε για εμένα πηγή έμπνευσης και είναι η πρώτη πηγή πληροφοριών που προτείνω σε μέλλουσες νύφες…Με βοήθησε σ όλα τα στάδια της προετοιμασίας μου.”

Ogamosmas σας εύχεται όλες οι ημέρες της ζωής σας να είναι γεμάτες με αγάπη, γέλιο και ευτυχία!

Wedding Professionals

Φωτογράφος –  STUDIO FOTOγραφίας Christina Papafragou

Στολισμός Γάμου – Ekfrasi Flowers by Giouli Xariste

Nυφικό- Δημιουργία σχεδιάστριας Denise Eleftheriou

Γαμπριάτικο Κοστούμι – Κατάστημα Hionidis Θεσσαλονίκη

Γλυκά – Doras Art Cakes

Γαμήλια Δεξίωση – Ξενοδοχείο Elpida Resort And Spa

Make up artist – Μαρία Παγωνάκι

Νυφικό Χτένισμα – Harris Hair Club

Μουσική Επιμέλεια – DJ Haris Dellis

Βιόλα – Θερμαϊκό Ωδείο Θεσσαλονίκης

Real Weddings

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις Πανέμορφος Ρομαντικός Γάμος Στη Λίμνη Πλαστήρα,Ονειρικός Γάμος-Βάπτιση Της Ελευθερίας Και Του Λευτέρη, Ο Υπέροχος Φθινοπωρινός Γάμος Της Ιωάννας & Του Στέργιου 

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr

Μην ξεχάσεις να δεις υπέροχες προτάσεις κοσμημάτων στο Best Wishes!